Na podkastu Mateja Cepina Goreči grm: Katere 4 stvari so potrebne za pogumno odločitev. Prva stvar so j***a.

Pogovor z dolgoletnim prijateljem Matejem Cepinom, direktorjem Socialne akademije in – sedaj še – podkasterjem. Takole je najinem pogovoru zapisal na svojem Facebook profilu: “Nujno poslušaj, če te zanima, katere 4 stvari so potrebne za pogumno odločitev. Prva stvar so j***a.”

 

Moja pot o kateri govorim v podkastu

Aleš Čerin je svojo poklicno pot začel kot farmacevt v Leku, danes pa deluje v društvu Družina in Življenje, katere poslanstvo je podpirati zakonske pare pri rasti njihovih odnosov in družin.

Pot iz korporacije ga je do današnjega položaja vodila skozi mnoge spremembe, zdi pa se, da je vsako od njih uporabil za korak naprej proti iskanju tistega, kar je v življenju res bistveno in kjer lahko sam pusti najmočnejšo sled.

Po katerih korakih se je spreminjalo njegovo poslanstvo? Kako se sooča s spremembami – takšnimi, ki jih “zakuha” sam, pa tudi takšnimi, na katere nima vpliva? Med slednjimi ga je v lanskem letu močno zaznamovala tudi huda bolezen. Kateri so bili njegovi goreči grmi – dogodki v življenju, ki so ga usmerili na pot, po kateri hodi danes?

Podkast prijatelja Mateja Cepina Goreči grm

Že veš, kaj je tvoj edinstven prispevek k boljšemu svetu in kako ga udejanjiti? V podkastu Goreči grm (preberi si o gorečem grmu v Drugi Mojzesovi knjigi) razkrivamo močne zgodbe tistih, ki že živijo svoje poslanstvo, da lahko TI najdeš navdih, odkrivaš svoje goreče grme in pogumno stopiš na novo pot.

Naroči se na Matejev podkast. Podkast je dosegljiv na https://anchor.fm/gorecigrm, na njegovem YouTube profilu in tudi na večini drugih podkastrskih platform.

Hvala Matej za izjemno dobro pripravljen in voden pogovor. Spet se lahko učim od tebe.

Naroči se še na moj podkast

 

 

Foto: Facebook profil Mateja Cepina

0 odgovorov

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja