Tek sredi dne – sladkosti podjetništva

Včasih delaš pozno v noč, ko drugi že spijo, včasih delaš zgodaj zjutraj ko drugi še spijo, včasih greš pa teči sredi delovnega dne, ko drugi delajo.

Tako sem danes odtekel 12,5 km sredi delovnega dne v prekrasnem zimskem soncu.  Po gozdovih Golovca. Hvala Bogu za ta hrib.

Take so sladkosti podjetništva, če delaš v stilu “one man band”. Priporočam in privoščim vsakemu – to svobodo in to odgovornost.

Endomondo

Za merjenje hitrosti in izris poti s pomočjo GPS-a pa uporabljam zastonjski programček Endomondo, ki je na voljo tudi za telefone z Androidom. Koristno, a priznam – “hajtek” igračka za velike fante ali kot rečejo Američani “toys for boys”.

Evo današnja proga z vsemi podatki (klikni na sliko za povečavo):

 

4 odgovorov
 1. Matjaž
  Matjaž says:

  Sam sem sprobal kar nekaj teh programčkov. Na koncu sem pristal pri Cardio Trainerju, ki mi je od vseh delal najboljše, čeprav mu še veliko manjka, da bi bil tako fansy kot ostali:) Kupil sem tudi Runtastic PRO, vendar jim je zelo slabo računalo razdaljo. Ima pa vsak kakšne dobre in slabe strani. Mi je pa najbolj pomembno, da hitro in dobro dela.

  Odgovori
 2. Aleš Čerin
  Aleš Čerin says:

  Matjaž, hvala. Vidim, da imajo vsi kakšne pomanjkljivosti. Endomondo mi je super in bom pri njem ostal. Dela in meni je fino, da lahko tudi po treningu pa tudi v naprej) lahko narišeš progo. To progo potem lahko deliš z drugimi in ji celo lahko dodajaš fotke, komentarje, …. Se mi zdi, da drugi tega ne omogočajo. Lahko pa jo ponucaš še za kakšen drug namen (skavtski na primer).

  Edino to mi ni všeč pri Endomondo, ker ne najde hitro GPS signala. Samo to je po moje odvisno bolj od telefona …

  Odgovori
 3. Katja
  Katja says:

  Hoj, Aleš!

  Mene je pa nagovorilo tole v tvojem razmišljanju – sladkosti podjetništva…

  Ma, je res luštno, ko si sam svoj gospodar, ali tudi jako odgovorno, ni kaj. Kljub nič kaj fajn dejavnosti, ki jo opravljam, sem zares vesela, da imam možnost biti “one man band”.
  Zaradi razlike – moški – ženski pogled 🙂 – med spoloma, pa se vendarle pri podjetnicah ženskega spola (pre)rado zgodi, da si namesto dopoldanskega sproščujočega teka po gozdu izbere slalomiranje med kuhinjskimi omaricami ali kaj podobno navdihujočega…

  Ah, te ženske….

  Ampak, en skupen izlet v hribe – takole v delovnem času, ko so drugi po službah – bi si pa lahko privoščila…

  :), Katja

  Odgovori
  • Aleš Čerin
   Aleš Čerin says:

   Katja, seveda je jako odgovorno. To tudi poudarim v tekstu. Ma tudi moški podjetniki moramo slalomirati med štedilnikom in kuhinjskimi omaricami in kaj pobrkljati v kuhinji. Samo mi to opravimo bolj na hitro, a manj temeljito 🙂

   Odgovori

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja