Google Wave: Priložnost za “ta mala” podjetjaMoj prijatelj in poslovni sodelavec Danilo Kozoderc piše na svojem blogu Prihodnost in vodenje o novem Googlovem orodju Google Wave:

Google Wave predstavlja spletno komunikacijsko in sodelovalno orodje, ki bi naj pomenilo naslednjo razvojno stopnjo e-pošte in morda kar smrt e-pošte kot jo poznamo danes.   Gre za kombinacijo spletnega klepeta, projektnega vodenja, e-pošte in še česa.Prihodnost in vodenje

Lepo obeti za PREPROSTO sodelovanje. Za skupine, mala podjetja, posameznike. Velika podjetja imajo kot pravi Danilo: ” … odpor pred uporabo orodij, ki ne tečejo na njihovih strežnikih. Da ne govorim o tem, da imajo odpor ali so vsaj zadržana, do odprtega sodelovanja, ki hočeš nočeš ruši hierarhično strukturo podjetja, ne glede ne uspešnost takšnega sodelovanja.”

Pač priložnost za nas “ta male”.

2 odgovorov
  1. jAKOB
    jAKOB says:

    sem si pogledal filmček in moram rečt, da sem navdušen. valovi so dejansko premik v pravo smer. in kar je posebej razveseljivo: stvar je odprta in razširljiva, vsak bo lahko zgradil svoj “wave strežnik” (pošta znotraj istega strežnika se ne bo pošiljala drugam), tako da bo odpade tudi tisti pomislek velikih podjetjih.

    Odgovori

Trackbacks & Pingbacks

  1. Aleš Čerin pravi:

    New blog post: Prihodnost in vodenje http://bit.ly/AnLCA

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja