O avtorju

Aleš Čerin: Predstavim se kot mož, oče štirih otrok, dedek, predavatelj, sodelavec v Družini in Življenju, podjetnik, skavt, bloger.

Z ženo Marinko imava štiri odrasle otroke in sva stara starša štirim vnukom.

Po izobrazbi sem farmacevt. Dolga leta sem delal v farmacevtski družbi LEK. Od leta 2003 imam podjetje za izobraževanje in svetovanje Edusatis d.o.o. (analitika, organizacija laboratorija, vodenje ljudi).

V prostem času rad tečem v naravi (orientacijski tek, treking), hodim (predvsem po sredogorju, dolge poti), sem novinar na Časnik.si, odrasli skavt, fotografiram in igram kitaro.

V družini, družbi in poslu se zavzemam za bolj preproste izbire.

Družina in Življenje

Delam v Družini in Življenju, kjer gradimo odnose, za katere je vredno živeti in jih prenašati naprej. Za zakonce in njihove otroke. Pripravljamo seminarje in ustanavljamo zakonske skupine.

Z ženo Marinko sva voditeljski par zakonskih skupin, pričevalski par in vodiva seminar Najin odnos do denarja.

Podjetje

Od leta 2003 imam podjetje Edusatis d.o.o., katerega poslanstvo je, da prinašamo praktična znanja in veščine ter omogočamo sodelovanje”.

Področja dela je izobraževanje in svetovanje na področju: analitike in sistemov vodenja kakovostisodelovanja v podjetjih (wiki, sodelovalni miselni vzorci, socialne mreže), vodenja in upravljanja.

Predavatelj

Moje življenje je predavanje in svetovanje. Skratka govorništvo. To delam rad in z veseljem.

Za starše in druge sem pripravil vrsto predavanj in pričevanj. Nekatera predavanja in pričevanja imava skupaj z ženo Marinko.

Moderator

Moderiram procese iskanja najboljših rešitev za kompleksne probleme. Pri moderiranju in tudi pri svetovalnem delu uporabljam principe metode Odprtega prostora

Skavtska pot

Leta 1996 sem se vključil v skavtsko skupino v Ljubljani – Štepanji vasi. Kasneje sem postal njen voditelj in en od pobudnikov organiziranja odraslih skavtov v Sloveniji.

V letih od 2001 do 2004 sem služil kot načelnik Združenja bratovščin odraslih katoliških skavtinj in skavtov.

V letih od 2005 do 2011 sem bil član svetovnega komiteja mednarodne organizacije odraslih skavtov International Scout and Guide Fellowship.

Kontakt

Pošljite mi sporočilo

4 + 0 = ?