Socialni teden me je “požrl”

Dragi moji bralci morda se sprašujete, kje so bili moji blogovski zapis prejšnji teden? Imam izgovor! Bil sem totalno vključen v Socialni teden, ki me je s svojo vsebino in organizacijo “potegnil vase”. Pravzaprav sem se pustil potegniti vanj. Sem se popolnoma potopil vanj. Kar mi je vzelo veliko časa, ampak tako kot je to v navadi – še več mi je dal. Neverjetno s koliko zanimivimi ljudmi sem se srečal,  koliko novih spoznanj in vpogledov v družbena dogajanja sem dobil. Hvala vsem s katerimi sem prišel v stik.

Aktivnosti

1. Dvakrat sem izvedel predavanje “Podjetje Moja družina -Voditi družino kot podjetje?”

  • v Žireh (poglejte si zapis o predavanju) – hvala krajanom Žirov ter Urški in Jožetu Jesenko za prijetno druženje in odlično organizacijo dogodka in
  • v Zgornji Besnici pri Kranju  (poglejte si zapis o predavanju) – hvala vaščanom za izjemno udeležbo, za iskrivosti med predavanji in za čudovito darilo – knjigo: “Naše korenine” ter go. Heleni Bešter za odlično organizacijo.

2. Na zaključnem seminarju v Celju sem imel predavanje na temo “Blog kot oblika družbene participacije”.

3. Skrbel sem za blogerje, ki so tudi zelo aktivno pisali na temo Socialnega tedna: “Preživeti ali zaživeti?”. Preberite si kratke prispevke z blogov in preberite celotne članke. Hvala kolegi blogerji za zanimive prispevke.

3. Skrbel sem za administracijo spletnega mesta Socialnega tedna, ki je bila v tem tednu in v tedni pred začetkom izjemno živahna.

4. Urejanje knjižice “Bolj preproste izbire”, ki bo izšla predvidoma ta teden in je tudi nekoliko povezana s Socialnim tednom. Izdaja jo namreč Socialna akademija – organizatorica Socialnega tedna.

Kako bogat teden! Jutri pa začnem nov projekt …

3 odgovorov

Trackbacks & Pingbacks

  1. Kje sem bil prejšnji teden? Socialni teden me je “požrl” http://skrci.me/Socted10 Kako se je pa vam zdel?

  2. Aleš Čerin pravi:

    Kje sem bil prejšnji teden? Socialni teden me je “požrl” http://skrci.me/Socted10 Kako se je pa vam zdel?

  3. Kje sem bil prejšnji teden? Socialni teden me je “požrl” http://skrci.me/Socted10 Kako se je pa vam zdel?

Pusti komentar

Se želite pridružiti pogovoru?
Vabljeni ste, da prispevate!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja